Rotary Club Prishtina Ulpiana

Rotariani Podcast

Rotariani Podcast ka për qëllim promovimin e vlerave rotariane, rikthimin e kujtimeve të bukura ndër vite, shprëndarjen e përvojave dhe ideve për projektet në zhvillim të komunitetit.