Rotary Club Prishtina Ulpiana

Rotary Club Prishtina Ulpiana

Rotary Club Prishtina Ulpiana është një organizatë e pavarur dhe humanitare, pjesë e familjes së madhe të Rotary International. Me një angazhim të fortë për shërbim dhe përmirësim të komunitetit, ne kemi krijuar një mjedis të përkushtuar për ndryshim dhe zhvillim pozitiv.

Misioni ynë: Rotary Club Prishtina Ulpiana ka si mision të ndërtojë një mjedis të përkushtuar për shërbim dhe bashkëpunim, duke adresuar sfidat dhe nevojat e komunitetit tonë lokal dhe duke kontribuar në projekte me ndikim pozitiv në nivel vendas dhe ndërkombëtar.

Vlerat tona: Në punën tonë, ne vlerësojmë integritetin, respektin, dhe përgjegjësinë ndaj komunitetit. Kemi një qëllim të përbashkët për të përmirësuar cilësinë e jetës dhe për të ndihmuar ata që kanë nevojë.

Aktivitete dhe Projekte: Rotary Club Prishtina Ulpiana organizon një gamë të gjerë aktivitetesh dhe projektesh, duke përfshirë evenimente bamirëse, fushata të ndryshme për shëndetin dhe arsimin, si dhe projekte inovative për mbështetje komunitare. Kemi një histori të pasur të arritjeve dhe bashkëpunimit të suksesshëm me organizata dhe institucione të tjera.

Bashkohuni me Ne: Jemi gjithmonë të hapur për anëtarë të rinj dhe të përkushtuar që dëshirojnë të japin kontributin e tyre në shërbim të komunitetit. Nëse jeni të interesuar për të mësuar më shumë rreth Rotary Club Prishtina Ulpiana dhe për të bashkuar forcat me ne, ju ftojmë të na kontaktoni.

Faleminderit për mbështetjen tuaj në rrugën tonë drejt shërbimit dhe përmirësimit të jetës së komunitetit!

Rotary Club Prishtina Ulpiana