Rotary Club Prishtina Ulpiana

Sot, Rotary Club Prishtina Ulpiana, dhe Rotaract Club Prishtina Ulpiana i dorëzuan Asociacioni Nacional i Autizmit në Kosovë, dhurata të fundëvitit për më të vegjlit që trajtohen në këtë qendër.

Duke ju dëshiruar shëndet dhe lumturi Gëzuar Viti i Ri 2024!

Today, Rotary and Rotaract Club Prishtina Ulpiana presented the National Autism Association in Kosovo with end-of-year gifts for the youngest treated at this center.

Wishing you health and happiness, Happy New Year 2024!