Rotary Club Prishtina Ulpiana

Mirësevini në Rotary Club Prishtina Ulpiana!

Rotary Club Prishtina Ulpiana është një organizatë e pavarur dhe humanitare, e pjesë e familjes së Rotary International. Me një angazhim të fortë për shërbim dhe përmirësim të komunitetit, ne kemi krijuar një mjedis të përkushtuar për ndryshim dhe zhvillim pozitiv.

Lajme dhe Aktivitete

Folësit e ftuar