Rotary Club Prishtina Ulpiana, dhe Rotaract Club Prishtina Ulpiana i dorëzuan Asociacioni Nacional i Autizmit në Kosovë, dhurata të fundëvitit

Sot, Rotary Club Prishtina Ulpiana, dhe Rotaract Club Prishtina Ulpiana i dorëzuan Asociacioni Nacional i Autizmit në Kosovë, dhurata të fundëvitit për më të vegjlit që trajtohen në këtë qendër. Duke ju dëshiruar shëndet dhe lumturi Gëzuar Viti i Ri 2024! — Today, Rotary and Rotaract Club Prishtina Ulpiana presented the National Autism Association in […]

Në takimin e 47 Rotariani jonë Muhamet Jashanica prezanton projektin e tij “Amplifying Change: Empowering Kosovo’s Environment, Inheritance Equality, and RAE Rights through Podcasts”

Në takimin e 47 Rotariani jonë Muhamet Jashanica prezanton projektin e tij “Amplifying Change: Empowering Kosovo’s Environment, Inheritance Equality, and RAE Rights through Podcasts” — At the 47th meeting, our Rotarian Muhamet Jashanica presented his project ‘Amplifying Change: Empowering Kosovo’s Environment, Inheritance Equality, and RAE Rights through Podcasts’.