Rotary Club Prishtina Ulpiana, dhe Rotaract Club Prishtina Ulpiana i dorëzuan Asociacioni Nacional i Autizmit në Kosovë, dhurata të fundëvitit

Sot, Rotary Club Prishtina Ulpiana, dhe Rotaract Club Prishtina Ulpiana i dorëzuan Asociacioni Nacional i Autizmit në Kosovë, dhurata të fundëvitit për më të vegjlit që trajtohen në këtë qendër. Duke ju dëshiruar shëndet dhe lumturi Gëzuar Viti i Ri 2024! — Today, Rotary and Rotaract Club Prishtina Ulpiana presented the National Autism Association in […]